За нас

Моторлог е част от Глобус Комерс.

Имаме магазини и сервизи за тахографи в градовете София, Пловдив и Велико Търново.


Предлагаме резервни части за камиони, ремаркета и автобуси. Продуктите са произведени от утвърдени производители и са с гарантирано качество - KONI, FERODO, ROULUNDS BRAKINGCONTITECHPHOENIXFIRESTONEFABIODASTECHUS, MECA FILTER, MANN & HUMMEL FILTER, ASSO FILTER, SAMPIYON FILTER, PPT, FAD, ROTA, OTTINGER, WINKLER, HALDEX, NARVA и други.


Официален вносител на продуктите на HAUG-Германия - тахошайби за аналогови тахографи и термоленти за дигитални тахографи.


Ние сме официални вносители на STONERIDGE – дигитални и интелигентни тахографи SE5000 и аналогови тахографи  2400, 8400. Предлагаме софтуер за анализ и устройства за пренос на данни от дигитални тахографи. Провеждаме обучение за водачи и сервизни техници. Предлагаме нови и употребявани тахографи (Stoneridge (Veeder Root), Kienzle (Siemens VDO), MotoMeter), резервни части и сервиз за тахографи (монтаж, калибриране и ремонт). Можете да посетите онлайн магазина ни globshop.net, който е специализиран за тахографи, консумативи и части за тахографи.